Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ένα καταπληκτικό μεζεδοφαγείο της οικογενείας Ζουριδάκη στην καρδιά του Πειραιά. Η ονομασία Φέρει και το αρχικό επίθετο της οικογένειας που έχει καταγωγή από τον Αι Γιάννη Σφακίων ”Ζουρίδης”. Όλο το ιστορικό εάν έχετε τον χρόνο και την όρεξη θα το ακούσετε σίγουρα από το στόμα του κυρίου Νίκου Ζουριδάκη.
Το μεζεδοφαγείο βρίσκεται σε ένα πολύ κεντρικό σημείο στο κέντρο του Πειραιά κοντά στον λιμάνι και τον ηλεκτρικό σταθμό στην οδό Γούναρη και Νικήτα 1-3.

Είναι ότι πρέπει για μια στάση καθώς έρχεστε η φεύγετε από Κρήτη και γενικά από όλα τα νησιά. 

Εκτός από πεντανόστιμα, καταπληκτικά Κρητικά μεζεδάκια,γαμοπίλαφο,φανταστική ρακή, διαθέτει πολλά Κρητικά φαγητά της ώρας και ένα ονειρεμένο αντικριστό!!!! 

Όσο για τις τιμές είναι πάρα πολύ οικονομικές.
Στο τέλος μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την φρέσκια ξανθιά μπύρα της οικογένειας με θυμαρίσιο μέλι Κρήτης,την μπύρα FAISTOS.

Καθώς φεύγετε μπορείτε να προμηθευτείτε και όλα τα κρητικά προϊόντα που γεύεστε και σας αρέσουν για να τα μαγειρέψετε και σπίτι σας η για να κρατάτε κάποιο δώρο.
Πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφθείτε και θα γίνει σίγουρα το επόμενο στέκι σας.
Ένα καταπληκτικό μεζεδοφαγείο της οικογενείας Ζουριδάκη στην καρδιά του Πειραιά. Η ονομασία Φέρει και το αρχικό επίθετο της οικογένειας που έχει καταγωγή από τον Αι Γιάννη Σφακίων ”Ζουρίδης”.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Γούναρη και Νικήτα 1-3, Πειραιάς
Καθημερινά:
7πμ - 1πμ

Copyright 2021 Tomezedofageiotouzouridi.gr. gkweb.dev